Kerekesszéket loptak

2016. szeptember 27. 12:55 | Fekete Kata

Ismeretlen férfi kerekesszéket vitt el egy békéscsabai lakótömb tárolójából, melyet a lépcsőház biztonsági kamerája rögzített. A rendőrség a bűncselekmény elkövetőjének azonosításához a lakosság segítségét kéri.

  

 

Lopás elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság. Egy férfi szeptember 25-én 2 óra 40 perc körül Békéscsabán, a Kazinczy utca 2/B. szám alatt lévő épület egyik tárolójából egy bordó színű, elektromos kerekesszéket lopott el, melynek a jobb kerekénél lévő burkolata sérült. Az épület lépcsőházában lévő biztonsági kamera rögzítette, ahogy az ismeretlen elkövető elviszi a kerekesszéket.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik felismerik, vagy felismerni vélik a mellékelt felvételen látható személyt, illetve bármilyen információval rendelkeznek róla. Bejelentést lehet tenni a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., 06-66 / 523-700), valamint a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számán, illetve a 112-es központi telefonszámon a nap 24 órájában fogadják a hívásokat.

FEL