,,Bár a pakisztáni konyha fűszeres ízei is könnyen megszerethetők, azért egy kis hazai csemege mindig jól jön! Soha nem indulok el igazi, csabai finomságok nélkül! A füstölt húsáruk - legyen az sonka, szalonna vagy kolbász - az egészséges, magyar étrendhez szokott hegymászó jó barátai! - írja Suhajda Szilárd a blogján. Kell ennél több reklám a Csabai Kolbásznak?
Kell ennél jobb reklám?
2016. augusztus 18. 19:06
| Fekete Kata
Ezek is érdekelhetik
Varga Csaba: Nem akartam elhinni, hogy ez épp Szilárddal megtörténhetett
2024. március 7. 19:15
Legindi Tímea: Most is hegymászó feleségként tekintek magamra
2024. március 5. 11:54
Volt békéscsabai iskolájában emlékeztek meg Suhajda Szilárdról
2023. május 28. 21:31
Egykori csabai iskolájában vasárnap gyertyát gyújtanak Suhajda Szilárd emlékére
2023. május 27. 17:30