Jogosítvány nélkül is ment a vezetés

2016. január 28. 09:37 | Fekete Kata

 

Ketten lopni akartak tegnap Békés megyében, és olyan is akadt, aki mintha elfelejtette volna, hogy nem vezethet, mert a rendőrök elvették a jogosítványát, mégis a volán mögé ült.

Békéscsabán szerdán 16 óra 40 perc körül személyautó tehergépkocsival ütközött, az utóbbi jármű vezetője 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Gyulán, a Karácsonyi János utcában 19 óra körül elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 36 éves B. Béla annak ellenére ült a volán mögé, hogy 2015. december 29-én 5 hónapra eltiltották a vezetéstől a rendőrök. A férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság január 27-én két férfit vett szabálysértési őrizetbe. Egyikük, a 19 éves, szarvasi N. István egy Szabadság utcai üzletből vitt el fizetés nélkül húsz terméket. A másik, 17 éves fiatalember az egyik Csabai úti áruházból távozott fizetés nélkül. Az őrizetbe vett férfiakat három napon belül bíróság elé állíthatják.

Szarvason, a Martos Flóra utcában elfogtak két férfit, akik ellen a Szarvasi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 36 éves M. Tamást és a 37 éves Cz. Györgyöt a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

FEL