Gasztro

2024. október 8.
2024. október 4.
2024. október 2.
2024. szeptember 29.
2024. szeptember 27.
2024. szeptember 26.
2024. szeptember 22.

Ha lehet, fogyasszunk levest mindennap

Az egész világon népszerű fogás a leves, amely az emberi táplálkozás egyik legmeghatározóbb eleme. Nem hiányozhat az ünnepi vagy a hétköznapi asztalról sem, a munkahelyi, iskolai menük fontos szereplője. A cikkben arra hívjuk fel a figyelmet, hogy miért érdemes bevinni a mindennapjainkba ezt az ételt, illetve egyszerű tárkonyos galuskás húsgombóc leves recepttel is kedveskedünk olvasóinknak.
2024. szeptember 22. 16:26 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

Tíz őszi randiötlet pároknak

Elérkezett az ősz, a levelek egyre színesebbek, s bár az idő már nem olyan meleg, ez ne akadályozzon meg senkit abban, hogy minőségi időt tölthessen párja társaságában. Ebben a listában összegyűjtöttünk 10 olyan randi lehetőséget, ahol kiélvezhetjük az ősz minden szépségét kedvesünkkel.
2024. szeptember 22. 15:21 | Kintner Nikolett
Tovább olvasom

Gnocchi az olasz krumplinudli – egy csipetnyi olasz íz a tányéron

A gnocchi az olaszok világhírű burgonyás galuskája, nálunk édes változata a nudli. A gnocchi nem más, mint egy viszonylag egyszerűen elkészíthető tésztaétel, amit főleg sós, hús nélküli mártásokkal készítenek és előételként fogyasztanak. A cikkben kitérünk a tészta eredetére, és egy könnyen elkészíthető receptet is közlünk.
2024. szeptember 22. 11:55 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. szeptember 20.
2024. szeptember 15.

Húsmentes ebéd hétvégére - zöldség leves gazdagon, mellé mákos tészta

Nem érdemes és nem is kell lemondani a finom és egészséges levesekről. Ha könnyű, ám laktató levest keres, válassza a zöldségekből készülteket. Nem lesz nehéz dolga, gyakorlatilag a leves alkotóján múlik, milyen ízvilág felé tereli készítményét. Egy biztos, hogy az egészséges leves mellé kiváló második a jó öreg mákos tészta.
2024. szeptember 15. 11:35 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. szeptember 14.
FEL