Gasztro

2024. szeptember 7.
2024. szeptember 6.

Miért jó ha eszünk lenmagot?

Ez a pici barna mag teli van hasznos tápanyaggal, vitaminnal és elképesztően sok gyógyhatása van. Érdemes ezt a szuper élelmiszert becsempészni az étrendünkbe. Kemény burkának köszönhetően felmerül a kérdés, hogyan is kell fogyasztani?
2024. szeptember 6. 11:00 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. szeptember 4.
2024. szeptember 3.
2024. szeptember 1.

Lekvár főzés mellett epres-szilvás morzsasüti rendel

A természet hagyománya szerint a szilva szezon július közepétől október elejéig tart. A csonthéjasok családjába tartozó gyümölcs fajtaválasztéka szinte áttekinthetetlen. A cikkben rávilágítunk arra, miért érdemes fogyasztani ebből a gyümölcsből, illetve egy hatékony ám annál finomabb morzsa süti receptet is közzé teszünk.
2024. szeptember 1. 17:28 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom

Reggelire, ebédre, vacsorára: házi granola bármihez

A zab jogosan népszerű a száraz élelmiszerek között, felhasználási módja rengeteg alternatívát kínál. Tartalmaz különböző nyomelemekben és vitaminokban gazdag. A rendkívül magas tápértékkel rendelkező zab jótékony hatásai mellett egy receptet is közzéteszünk. Reméljük, hogy olvasóink kedvet kapnak a házi granola elkészítéséhez, amellyel saját és családtagjaik egészségét is támogathatják.
2024. szeptember 1. 11:12 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. augusztus 28.

Ugye ön sem unja? A minap volt a banán imádók napja

A banán kétségtelenül az egyik kedvenc gyümölcsöm, az íze és az állaga miatt. Emellett értékes tápanyag tartalommal rendelkezik, úgy mint például aminosavak, keményítő, vitaminok és ásványi anyagok, flavonoidok. Gyakorlatilag egy jolly joker gyümölcs, amit méltán "imádhatnak" a fogyasztók. Miért ne lehetne nemcsak a banánnak – ami április harmadik szerdája – hanem a banán imádóknak is napja.
2024. augusztus 28. 13:50 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. augusztus 24.
2024. augusztus 21.
2024. augusztus 19.
2024. augusztus 15.

További programok »

FEL