Gasztro

2024. november 25.
2024. november 23.

Pizzával gyűjtöttek a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak

Enni és egyben jótékonykodni, avagy így lakik jól a szív is! – Jótékonysági pizzasütéssel gyűjtöttek Gyulán a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak. Az ötlet Muntyán Stella, a díjnyertes pizzaszakács kezdeményezésére jött létre, aki nápolyi pizzákat sütött csapatával, ezek megvásárlásával lehetett támogatni az alapítványt.
2024. november 23. 10:23 | Bere Mátyás
Tovább olvasom
2024. november 21.
2024. november 17.
2024. november 16.

Na most akkor vega vagy vegán?

A vegetarianizmus és a veganizmus fogalma sem idegen hazánkban, bár akadnak olyan közösségek, ahol nem tisztázott e két étrend közti különbség, avagy hasonlóság. Közös pont, hogy húst egyik tömb sem fogyaszt, ezen kívül azonban a két életstílus sok dologban különbözik egymástól.
2024. november 16. 08:33 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. november 15.
2024. november 13.
2024. november 11.
2024. november 3.

Hecsedli pite készült a konyhában

Valahol érthető, hogy sokan nem foglalkoznak a csipkebogyóval, mert időigényes a megmunkálása. Azonban érdemes példát venni nagyszüleinkről, akik nehezebb időkben is megtöltötték a szezon terméseivel kamrájukat. Ezek a termékek amellett, hogy különlegesek és egészségesek – hiszen mi magunk készítettük természetes alapanyagokból –, anyagilag sem megterhelőek.
2024. november 3. 11:12 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. október 30.
2024. október 27.
FEL