Forgalomkorlátozások augusztus 20-án Békéscsabán

2017. augusztus 18. 13:39 | Kugyelka-Zámbori Eszter

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy Nemzeti Ünnepünk alkalmából tartandó ünnepi tűzijáték zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi, ideiglenes forgalmirend-változás lép életbe 2017. augusztus 20-án.

Békéscsaba belterületén lezárják

2017. augusztus 20-án 21 órától, 21 óra 30 percig a Luther utca – Kossuth tér – Szeberényi tér kereszteződését a Szent István térig, a Széchenyi utcát a Gőzmalom térig, az Árpád sor Gyulai út és Bajza utca közötti szakaszát, a Derkovits sor Széchenyi utca és József Attila utca közötti szakaszát.

Amennyiben a rendezvényre kilátogatók száma ezt indokolja, ugyanebben az időpontban lezárhatják a Szabadság tér József Attila utca és Bartók Béla utca közötti szakaszát is.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rendre figyelemmel fokozott óvatossággal közlekedjenek. A rendőrök és a polgárőrök segítséget nyújtanak a forgalom terelésében.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Területi adományosztási referensek segítik a nehéz sorsú családokat

A Megújuló Békés Megyéért Egyesület 2020 óta Segítő jobb civilektől civileknek néven egy civil összefogás útján igyekszik enyhíteni a COVID-19 járvány okozta társadalmi és gazdasági veszteségeket, a nehéz sorsú családok helyzetének könnyítésével. Cikkünkben Matuz Ádám Krisztián az egyesület elnöke számolt be arról, hogy két embert neveztek ki területi adományosztási referensnek.
2021. július 28. 19:04
FEL