Drága italozás

2016. szeptember 16. 07:57 | Fekete Kata

Két könnyű sérüléssel járó baleset és kifosztás miatt körözött férfivel szemben intézkedtek a rendőrök Békés megyében csütörtökön.

Mezőgyánban, a Táncsics utcában haladó személygépkocsi 2 óra 30 perc körül telefonoszlopnak ütközött. Az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett. Körösladányban, a Kossuth utcában egy ingatlan bejárójából úttestre tolató személyautó 9 óra 30 perckor kerékpárúton biciklijével közlekedő nőt ütött el, aki elesett és 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 15-én kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő eljárás során kiadott körözés alapján elfogtak egy hódmezővásárhelyi férfit. M. Róbert a nyomozás adatai szerint július 7-én Békéscsabán egy családi házban leitatott egy férfit, majd a sértett ittasságát kihasználva elvitte az értékeit, amellyel több millió forint kárt okozott. A nyomozók a 37 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.   

FEL