Címke: Szlávik János

2020. december 15.

Szlávik: el kell kerülni a karácsonyi összejöveteleket!

Nem lehet a karácsonyi összejövetelek biztonságosságát koronavírusteszttel biztosítani, ezért inkább el kell kerülni a találkozásokat - hívta fel a figyelmet a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
2020. december 15. 12:14 | behir.hu
Tovább olvasom
2020. december 5.

Továbbra is kiemelten fontos az immunerősítés!

Az ősztől tavaszig tartó időszak a légúti fertőzések tipikus időszaka. Ilyenkor különösen fontos a vitaminok pótlása, hiszen kevesebb zöldséghez, gyümölcshöz jutunk, kevesebb a napsütéses órák száma, ezért a természetes D-vitamin termelésünk is hiányos – mondta Galgóczi Ágnes, az NNK járványügyi osztályvezetője a hirado.hu-nak. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosa a maszkhasználat és a védőoltások fontosságára hívta fel a figyelmet.
2020. december 5. 18:16 | behir
Tovább olvasom

Szlávik: az oltás ingyenes és önkéntes lesz

A koronavírus elleni oltás ingyenes és önkéntes lesz, és ha a megfelelő mennyiség áll majd rendelkezésre, akkor mindenki megkaphatja - mondta a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetének osztályvezető főorvosa szombaton, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.
2020. december 5. 15:07 | behir.hu
Tovább olvasom
2020. november 21.
2020. szeptember 16.
2020. augusztus 3.
2020. május 28.
2020. május 23.

Németh Szilárd: A honvédség segítő kezet nyújt a munkanélkülieknek

A Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese ismertette a speciális önkéntes tartalékos katonai szolgálat biztosította lehetőségeket és azt, hogy milyen feltételekkel lehet a szolgálatra jelentkezni. Németh Szilárd úgy fogalmazott: a honvédség segítő kezet nyújt azoknak, akik a koronavírus járvány következtében veszítették el munkahelyüket.
2020. május 23. 14:28 | Kugyelka-Zámbori Eszter
Tovább olvasom
2020. május 17.

Schanda Tamás: Fokozatosan, szigorú menetrend mellett újraindul az élet

Az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján Gál Kristóf az ORFK szóvivője, Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) miniszterhelyettese, Lakatos Tibor rendőrezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője, valamint Szlávik János, a Szent László Kórház infektológus főorvosa ismertette a legfrissebb információkat.
2020. május 17. 12:36 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2020. május 16.

Novák Katalin: Ez a nehéz időszak a család erejét is megmutatta

Az elmúlt hatvanhat nap alatt majdnem minden megváltozott, de ez a nehéz időszak a család erejét is megmutatta - mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár az operatív törzs szombati tájékoztatóján. Hozzátette, hogy a családbarát politika nemcsak gyermekvállalás megsegítését, hanem az idős családtagokról való gondoskodást is jelenti.
2020. május 16. 12:30 | D. Nagy Bence
Tovább olvasom
Összesen 11 cikk, 1 / 1 oldal
FEL