Címke: szabályok

2022. január 1.

Szinte mindenkit érintenek az idei adócsökkentések

Szinte mindenkit érintenek az adócsökkentések 2022-ben, összességében több mint 1500 milliárd forint marad többek között a családoknál, a fiataloknál, a kis- és közepes vállalkozásoknál, a kripto-devizával kereskedőknél, valamint a munkáltatói adó csökkentése és a minimálbér emelése révén a dolgozók jelentős többségénél is - tájékoztatta Izer Norbert az MTI-t.
2022. január 1. 12:29 | behir.hu
Tovább olvasom
2020. december 13.

Szarvas Péter: Továbbra is be kell tartanunk a szabályokat

Településekre lebontott járványadatok nincsenek, de a megyei számok arányosítása alapján, a járvány kezdete óta összesen több mint ezerötszázra tehető Békéscsabán a beazonosított fertőzöttek száma. A közelmúltban történt célzott csoportos tesztelések eredményeiről és az ünnepek idején hatályos szabályokról Szarvas Pétert, Békéscsaba polgármesterét kérdeztük.
2020. december 13. 12:42 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2020. november 10.

Döntött az Országgyűlés – ma éjféltől életbe lépnek a rendkívüli intézkedések

Az Országgyűlés rendkívüli ülést tartott, ahol a képviselők a kormány által tizenöt napra hirdetett veszélyhelyzet meghosszabbításáról döntöttek. 180 igen szavazattal, egy nem ellenében megszavazták, hogy a veszélyhelyzet idején hozott, akár törvényeket is felülíró kormányrendeletek két héten túl is érvényben maradjanak. A rendeleti kormányzás 90 napig lesz hatályban.
2020. november 10. 16:10 | behir.hu
Tovább olvasom
2020. március 20.

Mi vonatkozik a hatósági karantén alatt állókra?

A rendőrség az érintett hatóságokkal közösen felhívja a figyelmet, hogy lakhelyen történő járványügyi megfigyelés idején az alábbi szabályok betartása saját és mások egészségének megóvása érdekében mindenkire nézve kötelező. Kérünk mindenkit, hogy mutasson jogkövető magatartást családja és környezete érdekében! Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!
2020. március 20. 10:55 | behir.hu
Tovább olvasom
2020. március 13.

Kórházi szabályok a látogatási tilalom idején

Bemehetek-e a nehezen mozgó családtagomért? Ott lehet-e az apuka a gyermek születésénél? Vihetek-e csomagot a bent gyógyuló családtagnak? Egyáltalán mit tehetek és mit nem a kórházban a látogatási tilalom ideje alatt? Az Orosházi Kórház igyekszik választ adni a kérdésekre.
2020. március 13. 06:28 | behir.hu
Tovább olvasom
FEL