Címke: Prohászka Béla

2021. október 29.
2021. április 23.

Van sütnivalónk! Lezárult a verseny

Múlt év májusában indította el a Békéscsabai Médiacentrum a Van sütnivalónk! című gasztronómiai versenyét. A projekt ötletgazdája Csiffáry Zsuzsanna szerkesztő volt, aki a koronavírus-helyzet miatti korlátozások idején állt elő ezzel az ötlettel, amelyet Diós Zsolt ügyvezető és Hatala Boglárka főszerkesztő is támogatott. A verseny lezárult, és most a legjobbak legjobbjait jutalmazták.
2021. április 23. 12:10 | behir.hu
Tovább olvasom
2021. április 4.
2021. március 21.

Indul a sonka szezon

Közeledik a húsvét, a hagyományokhoz pedig a nagy lakomák is hozzátartoznak. Bár a pandémia miatt a vendégségek várhatóan elmaradnak, de a húsvéti étkezések központi eleme, a sonka így sem maradhat ki az ünnepi kínálatból.
2021. március 21. 16:24 | Sipos Gábor
Tovább olvasom
2021. február 3.

Farsangi csörgés a konyhában: A csöröge és a szalagos fánk az ízek királynői

A farsang január 6-tól, vagyis vízkereszt napjától kezdődik és a hamvazószerdához, illetve a húsvéthoz igazodik. Ebben az időszakban az asztal két királynője a hagyományos szalagos és csöröge fánk – tartják a szakemberek. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara konyhájában csörögefánkot készítettünk Prohászka Béla mesterszakáccsal, majd Kádár Manni mézeskalácskészítő mutatta meg, hogy náluk mi a trend ebben az időszakban.
2021. február 3. 07:09 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2020. december 25.

Főzzünk együtt! Karácsonyi különkiadás

Legújabb epizódunkban egy karácsonyi különkiadással kedveskedünk a 7.Tv nézőinek. A magazin karácsonyi műsorában nemcsak a gasztronómia kap helyet, hanem a kézzel készült ajándékok is. Emellett szó esik az adományozásról és annak jelentőségéről, illetve több receptet ismertetünk ebben a részben.
2020. december 25. 07:14 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2020. december 23.
2020. december 18.
2020. december 4.

Főzzünk együtt! Főszerepben a húsok

A 7.Tv új, Főzzünk együtt! című magazinja most legfőképpen azoknak kedveskedik, akik megrögzött húskedvelők. A Békési Húsmanufaktúra vezetője ifj. Kovács István mutatja be a hústermékeiket, illetve azt, mit, hogyan kell elkészíteni. Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács ezúttal egy hentes illetve a műsorvezető segítségével egy hentes tokányt készít el tarhonya körettel.
2020. december 4. 11:24 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
FEL