Címke: Prohászka Béla

2023. április 18.
2023. február 18.

Prohászka Béla megosztotta velünk, mi a jó fánk titka

Egyes vidékeken, például az Alföldön, a zsíros ételeket és bőséges lakomákat igencsak kedvelték régen farsang idején. Az Északi-középhegység falvaiban sült húst, pogácsát, friss töpörtyűt, kolbászt és káposztát kínáltak. A Mura folyó menti falvakban előkerült a kocsonya és a jófajta házi pálinka is. És persze a farsangi fánk sem maradt ki a menüből. Hogy ez utóbbinak mi a titka, arról Prohászka Béla, Venesz-díjas mesterszakáccsal beszélgettünk.
2023. február 18. 13:10 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2022. december 16.
2022. október 30.
2022. október 23.
2022. október 22.
2022. október 20.
2022. október 13.
2022. június 17.
FEL