Címke: Magyar Pékszövetség

2024. március 5.

NAK: A minőségben és az innovációban is élen járnak a hazai pékségek

A minőségi termékekkel és a speciális fogyasztói igények rugalmas kielégítésével tudják megnyerni a vásárlókat a kisebb pékségek. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Pékszövetség körképe szerint megállapítható, hogy a szakboltok kínálata a fogyasztói igényeknek megfelelően folyamatosan bővül. Az alapanyag felhasználásban is minőségi javulás figyelhető meg.
2024. március 5. 07:33 | behir.hu
Tovább olvasom
2024. március 2.

A minőségben és az innovációban is élen járnak a hazai pékségek

A minőségi termékekkel és a speciális fogyasztói igények rugalmas kielégítésével tudják megnyerni a vásárlókat a kisebb pékségek. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Pékszövetség körképe szerint megállapítható, hogy a szakboltok kínálata a fogyasztói igényeknek megfelelően folyamatosan bővül. Az alapanyag felhasználásban is minőségi javulás figyelhető meg.
2024. március 2. 18:07 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. augusztus 17.
2022. november 20.

AM: az élelmiszeriparban kiemelt helyen szerepel a kenyér

Az élelmiszeriparban több mint 3900 vállalkozás 33 szakágazatba folytat termelést. Ezek között kiemelt helyen szerepel a kenyér, mert ez az egyik legalapvetőbb élelmiszer - jelentette ki Nobilis Márton az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és gazdaságpolitikáért felelős államtitkára a Magyar Pékszövetség Közgyűlésén, Esztergomban - közölte az Agrárminisztérium (AM) szombaton.
2022. november 20. 07:24 | behir.hu
Tovább olvasom
2017. június 23.

Mától változik a kenyér összetétele

Péntektől megváltozik a kenyerek összetétele, a rozskenyérnek például minimum 60 százalék, míg a rozsos kenyérnek legalább 30 százalék rozslisztet kell tartalmaznia. A Földművelésügyi Minisztérium (FM) közleménye emlékeztet, hogy a kenyerek minőségének javítása…
2017. június 23. 12:27 | behir.hu
Tovább olvasom
2016. augusztus 16.
FEL