Címke: magyar Élelmiszerkönyv

2019. december 31.
2018. április 28.
2017. június 23.

Mától változik a kenyér összetétele

Péntektől megváltozik a kenyerek összetétele, a rozskenyérnek például minimum 60 százalék, míg a rozsos kenyérnek legalább 30 százalék rozslisztet kell tartalmaznia. A Földművelésügyi Minisztérium (FM) közleménye emlékeztet, hogy a kenyerek minőségének javítása…
2017. június 23. 12:27 | behir
Tovább olvasom
2017. június 20.

Néhány nap múlva eléggé megváltozik a kenyér

Nagy változásokat hoznak a Magyar Élelmiszerkönyv kenyerekre vonatkozó új előírásai. A 2017. június 22-én hatályba lépő szabályozás értelmében ugyanis egyes termékek összetevőinek arányát lényegesen meg kell változtatni. A változásokat Ludwig Klára a Jókenyér…
2017. június 20. 07:31 | behir.hu
Tovább olvasom
2017. április 11.
Összesen 5 cikk, 1 / 1 oldal
FEL