Címke: Lakatos Tibor

2020. október 31.

Koronavírus: A kormány az egyéni védekezésre támaszkodik

Amíg az egyéni védekezéssel gátat lehet vetni a vírus terjedésének, addig a kormány erre támaszkodik, s ennek egyik jelentős állomása, hogy jövő hétfőtől kibővül a védőmaszk használatával kapcsolatos szabályozás - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője szombaton a közmédiának.
2020. október 31. 13:02 | behir
Tovább olvasom
2020. szeptember 24.
2020. szeptember 19.

Müller Cecília: A védekezés célja, hogy élni tudjuk a mindennapi életünket

Pár hónap kihagyás után, a járványügyi adatok növekedése miatt újraindult az operatív törzs tájékoztatója. Az aktualitásokról, legfrissebb adatokról, legfontosabb tudnivalókról Lakatos Tibor, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője, Müller Cecília országos tiszti főorvos és Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője számolt be szombaton.
2020. szeptember 19. 14:06 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2020. június 17.
2020. május 23.

Németh Szilárd: A honvédség segítő kezet nyújt a munkanélkülieknek

A Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese ismertette a speciális önkéntes tartalékos katonai szolgálat biztosította lehetőségeket és azt, hogy milyen feltételekkel lehet a szolgálatra jelentkezni. Németh Szilárd úgy fogalmazott: a honvédség segítő kezet nyújt azoknak, akik a koronavírus járvány következtében veszítették el munkahelyüket.
2020. május 23. 14:28 | Kugyelka-Zámbori Eszter
Tovább olvasom
2020. május 17.

Schanda Tamás: Fokozatosan, szigorú menetrend mellett újraindul az élet

Az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján Gál Kristóf az ORFK szóvivője, Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) miniszterhelyettese, Lakatos Tibor rendőrezredes, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője, valamint Szlávik János, a Szent László Kórház infektológus főorvosa ismertette a legfrissebb információkat.
2020. május 17. 12:36 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2020. április 28.

Schanda: a bértámogatás célja a munkahelyek védelme

A kormány által nyújtott bértámogatás célja a munkahelyek védelme - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.
2020. április 28. 12:50 | behir
Tovább olvasom
2020. április 26.
2020. április 24.

Müller Cecília: Beadták az első betegnek a hazai fejlesztésű ellenanyagot

Egy súlyos állapotú beteg kapott először abból az ellenanyagból, amit magyar kutatók fejlesztettek ki – emelte ki az országos tiszti főorvos az operatív törzs pénteki tájékoztatóján. Müller Cecília óriási előre lepésnek nevezte a beavatkozást, amely bizakodásra adhat okot, igaz még várják a beteg reakcióit az ellenanyagra. Hozzátette: ezzel párhuzamosan jelenleg is zajlanak azok a hazai kutatások, amelyeknek a célja a koronavírus elleni védőoltás kifejlesztése.
2020. április 24. 13:42 | Kugyelka-Zámbori Eszter
Tovább olvasom
2020. április 19.
Régebbi cikkek Összesen 28 cikk, 1 / 3 oldal
FEL