Címke: Kerekes Judit

2023. június 26.

Jubilál a FitDance Tánciskola – nagyszabású gálával ünnepeltek (galériával)

A hiphop táncoktatás Békéscsabán az elmúlt két évtizedben szorosan összefügg a Fitdance Center SE nevével. Évzáró gálájukon különböző korosztályú csoportjaik a legújabb koreográfiákkal léptek színpadra, a fináléban pedig a tanárokkal együtt mutatták meg, milyen amikor a tánc ereje összekovácsol. Az est két műsorvezetője Köllő Babett és Dombóvári Vanda volt, és egy dal erejéig Gubik Petra is csatlakozott az ünnepi gálához. Valamilyen módon mindhárman kötődnek a tánciskolához.
2023. június 26. 09:12 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2021. szeptember 16.

Made in Hungária a Jókai színház színpadán

Bár még az előző évad elmaradt előadásait pótolja a Jókai színház, már a következő évad előadásaira is készül. A teátrum csütörtökön tartotta a Fenyő Miklós életrajzát bemutató musical sajtónyilvános olvasópróbáját. A darabot végigkíséri majd a rock and roll; a zene, a tánc és a 60-as évek hangulata.
2021. szeptember 16. 18:14 | Vári Bianka
Tovább olvasom
2021. július 9.
2020. május 18.

Kerekes Juditéknak „kapóra jött” a COVID-19

A koronavírus idejére elrendelt határzárlat többféle helyzetet teremtett. Néhányan külföldön maradtak és csak napokkal később térhettek haza. Míg a békéscsabai táncpedagógus, Kerekes Judit férje, Kiss Tamás – aki egy párizsi jégkorongcsapat kapusa – a család nagy örömére itthon rekedt.
2020. május 18. 16:37 | Such Tamás
Tovább olvasom
2020. május 4.

Online táncoktatás a FitDance Centernél

A karantén időszakában minden oktatási intézmény online módon adja le az anyagait a diákoknak. A FitDance Center tánciskolában zárt internetes csoportban teszik közzé az órai anyagokat. A táncpedagógusok szerint egy óvodás korú gyermeket nehezebb az új tanítási módszerrel oktatni.
2020. május 4. 08:39 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2017. június 2.

Tánc: Csabai bronzérem Csehországból

A békéscsabai FitDance Center SE táncosai a csehországi Karlovy Varyban mérték össze tudásukat Európa legjobb hip-hop táncosaival. A versenyen számos európai ország bajnokcsapata és duója vett részt. Nagy reményekkel indult útnak a csabai csapat tagjai, hiszen…
2017. június 2. 10:14 | behir
Tovább olvasom
2016. február 29.

A tánc gyógyíthatatlan szenvedély

Öt olyan vendég beszélgetett a békéscsabai Ridikül szalonban, akiknek a szenvedélye a tánc. Kiderült, az, aki szereti ropni, kihagyhat akár évtizedeket is, mégis visszatér a parkettre, járjon akár standard, akár salsa, akár hip-hop műfajt. A Munkácsy Hotelben mintegy nyolcvan vendég előtt vallott Kerekes Judit, a Králik János és felesége, Judit, Hajnal Viktor és Tóth Krisztina. Öt ol
2016. február 29. 15:59 | Fekete Kata
Tovább olvasom
FEL