Címke: fánkszezon

2025. február 4.
2025. január 28.

Almára fel! Az almafánkot munkatársaink is tesztelték

Ebben a cikkben egy almafánk receptjét osztjuk meg önökkel. Ha a recept elkészítési módját vesszük figyelembe, almás palacsintának is hívhatnánk ezt az édességet. Az almás ízvilág nagyon finom, az elkészítés nagyon egyszerű, hiszen az alapanyagok kimérése után a tészta kikeverése pár percbe telik, majd azonnal neki is lehet állni a sütésnek, így az elkészítés teljes ideje körülbelül fél óra. Fánkszezonban, vagy azon kívül is ajánljuk elkészíteni.
2025. január 28. 13:38 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2024. január 14.

Óh, az a nagykamarási pampuska mézesen a legfinomabb!

Mohácsi Klaudia, volt mézkirálynő küldetésének tekinti, hogy minél többekkel megossza a méz jótékony hatásait, felhasználási lehetőségeit. A fánkszezon őt sem kerüli el Nagykamaráson, így megosztotta velünk egy "mézes javaslatát", illetve arra hívta fel a figyelmet, hogy nagy szükségünk van a méhek által "összehordott áldásra".
2024. január 14. 16:44 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2022. március 1.

További programok »

FEL