Címke: energiaár

2022. november 17.
2022. november 9.

Energiaárak: november végéig nyilatkozniuk kell a végső menedékes ügyfeleknek

Az NVM Next megkezdte az augusztus 1. óta egyetemes szolgáltatásra már nem jogosult, úgynevezett végső menedékes ellátás december 31-i megszűnésével kapcsolatos teendőkről szóló tájékoztató levelek kiküldését. Az érintettek november végéig nyilatkozhatnak az MVM Next online felületén arról, hogy jövő év elejétől milyen módon kívánják energiaellátásukat biztosítani - jelentette be szerdai közleményében a társaság.
2022. november 9. 12:43 | behir.hu
Tovább olvasom
2022. szeptember 30.

Drágulnak a városi közszolgáltatások Békéscsabán

Az elmúlt években a lakosságot terhelő díjak jelentős részét átvállalta az önkormányzat, azonban az orosz-ukrán háború okozta magas infláció és energiaárrobbanás arra kényszerítette a városvezetést, hogy bizonyos közszolgáltatások térítési díját megemelje, illetve szükség van a helyi adók növelésére is – tájékoztatott pénteken Békéscsaba jegyzője.
2022. szeptember 30. 19:05 | Vincze Attila
Tovább olvasom
2022. szeptember 28.
2022. július 26.

Az energiaárrobbanásnak az egyik legnagyobb vesztese Európa

Európa az energiaárrobbanásnak az egyik legnagyobb vesztese, mivel kevés saját készlettel rendelkezik, emiatt importra szorul az energiahordozók terén. Ezzel szemben viszont az uniós iparnak és lakosságnak egyaránt hatalmas az energiaigénye – mondta Tóth Gergely, Nemzeti Közszolgálati Egyetem tudományos munkatársa. A szakértő kiemelte: a rezsicsökkentés működőképes, enélkül az átlagjövedelem kétharmadát, vagy akár háromnegyedét is felemésztenék a világpiaci árak.
2022. július 26. 10:49 | behir.hu
Tovább olvasom
2022. július 7.
FEL