Címke: Dr. Szombati Andrea

2024. április 2.

Húsvéti szondázás: nem szívatásból fújattak!

A húsvéti hétvége alatt sokan keltek útra, ünneplés és kirándulás miatt, ezért megnövekedett forgalommal telt ez a négy nap. Dr. Szombati Andrea rendőr őrnagy, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője ezúttal is a türelem erényének gyakorlására hívta fel a figyelmet.
2024. április 2. 09:35 | Bere Mátyás
Tovább olvasom
2024. március 13.
2023. december 29.

Békésben idén 400-szor kellett hívni családokat azzal, hogy baleset történt

Úgy tűnik, hogy a téli időjárás, a megváltozott útviszonyok önmagukban nem késztetik a sofőröket óvatosabb közlekedésre – a balesetek száma továbbra is magas. A rendőrség folyamatosan felhívja a figyelmet a tudatos közlekedési magatartásra. Erről Szombati Andrea rendőr őrnaggyal, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjével beszélgetett a 7.Tv Aktuális című műsorában D. Nagy Bence műsorvezető.
2023. december 29. 09:22 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2023. szeptember 22.
2023. április 8.

Vigyázzunk egymásra! - Húsvétkor megszaporodnak az ittasan okozott balesetek

A húsvétkor tapasztalható túlzott alkoholfogyasztással a sofőrök nemcsak saját egészségüket, de a közlekedésben résztvevők testi épségét is veszélyeztethetik. A féktelen italfogyasztás súlyos állapotot is okozhat, az ittas vezetés pedig negatívan befolyásolja az ítélőképességet – figyelmeztetnek a készenléti szervek képviselői.
2023. április 8. 09:54 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2023. március 25.

Az internetes csalások tárháza végtelen, bánjunk körültekintően az adatainkkal!

A technika fejlődése nemcsak a hétköznapi felhasználók életét könnyíti meg, de a csalók munkáját is. Naponta találkozhatunk olyan hírrel, amely újabb nyerészkedőkre hívja fel a figyelmet. Fontos kérdés tehát, hogyan lehet kivédeni a döntő többségükben névtelen csalók arctalan támadásait. Erről is kérdezte dr. Szombati Andrea rendőr őrnagyot, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét D. Nagy Bence műsorvezető, a 7.Tv Aktuális című műsorában.
2023. március 25. 12:08 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2022. január 12.
2021. december 6.

Mikulással a biztonságért: Békéscsabán végzett közúti ellenőrzéseket a rendőrség

Folyamatosak a közúti ellenőrzések Békés megyében. Hétfőn, Békéscsabán, a szabályosan közlekedőket a Mikulás megjutalmazta, míg a szabálytalanokat megbüntette. Időközben a megyeszékhelyen elindult az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve is, amelyben a rendőrség Magyarország egész területén, december 6-a és 12-e között közúti ellenőrzéseket végez.
2021. december 6. 17:00 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom
2021. október 25.

Fényszórók, irányjelzők, prizmák – Fontos a jó láthatóság

Ahogy rövidülnek a nappalok, egyre többet kell szürkületben közlekedni, valamint sűrűbben korlátozza a látásunkat esős, ködös időjárás. A rendőrség szakemberei ebben az időszakban fokozottan kérik a közlekedőket a láthatósági szabályok betartására. A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hangsúlyozza: a szabályok azért vannak, hogy minket védjenek.
2021. október 25. 15:47 | Vári Bianka
Tovább olvasom
2021. augusztus 24.

Sokkal több a baleset, mint egy éve

Magyarországon 2020-ban sokkal kevesebben voltak az utakon, mint az előző években, így kevesebb közúti közlekedési baleset történt. Az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóságának adatai alapján 2021-ben jelentős emelkedés tapasztalható a balesetek tekintetében mind országosan, mind Békés megyében.
2021. augusztus 24. 08:06 | Vári Bianka
Tovább olvasom
FEL