Címke: Dr. Kolozsi Anita

2023. április 10.

Inzulinpumpa és szenzor - korszerű eszközök a csabai kórház gyermekrészlegén

A gyermekdiabétesz kezelési módszerei sokat korszerűsödtek az elmúlt években, az egyszerű vércukormérő eszközöktől - egészen az inzulinpumpákig, illetve a vércukorszintet figyelő szenzor használatig jutott el a terápia. A Békés Megyei Központi Kórház békéscsabai gyermekgyógyászati részlegén inzulinpumpa centrum is működik, ahol az eszközök használatát bemutató külön oktató szobát is kialakítottak.
2023. április 10. 13:39 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2023. április 2.
2023. március 17.

1,4 millió forintot adományoztak a békéscsabai kórház gyermekosztálya részére

Harmadik alkalommal hívta életre az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete tavaly jótékonysági bálját, melynek bevételét a Békés Vármegyei Központi Kórház részére ajánlottak fel. Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke és Juhász Zoltán, a civil szervezet elnöke pénteken délelőtt adták át az 1,4 millió forint adományt a dr. Réthy Pál Tagkórház Gyermekgyógyászati részlege számára.
2023. március 17. 14:07 | Papp Ádám Sándor
Tovább olvasom
2023. március 16.

Korszerűbb eszközök és komfortosabb környezet a békéscsabai gyermekosztályon

A Békés Vármegyei Központi Kórház békéscsabai gyermekgyógyászati részlegén az elmúlt másfél évben több fejlesztést hajtottak végre. A diabetológiai és endokrin profilú egységként is működő osztályt a gyors és hatékony gyógyítást elősegítő eszközökkel szerelték fel és a környezetet is igyekeznek komfortosabbá, kellemesebbé tenni.
2023. március 16. 09:11 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2023. február 17.

Diabétesz – dr. Kolozsi Anita gyermek-endokrinológussal beszélgettünk

A diabétesz egyre többeket érintő betegség, nemcsak hazánkban, de Európa-szerte is. A betegségről és a Békés Megyei Központi Kórház Réthy Pál Tagkórházában működő inzulinpumpa-centrumról dr. Kolozsi Anita gyermekendokrinológus adjunktust, a békéscsabai kórház gyermekosztályának részlegvezetőjét kérdezte Vári Bianka műsorvezető a 7.Tv Aktuális című műsorában.
2023. február 17. 10:57 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2022. december 22.

Szarvasról érkezett ünnepi adomány a békéscsabai gyermekosztályra

A Szarvasi Vízi Színház a Turul Kisvendéglővel együttműködve szervezett gyűjtést a békéscsabai gyermekgyógyászati részlegnek. A felajánlásokból befolyt mintegy 350 ezer forintot csütörtökön adták át a Dr. Réthy Pál tagkórházban, ahol az adományból a gyermekosztály ebédlőjét, valamint a csecsemők kórtermeit szeretnék komfortosabbá, szebbé tenni .
2022. december 22. 17:27 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2022. december 16.
Összesen 7 cikk, 1 / 1 oldal
FEL