Címke: Dr. Becsei László

2020. június 26.
2020. május 21.

Egy évvel ezelőtt égett ki a békéscsabai István malom

Egy évvel ezelőtt, 2019. május 21-én, kedden, a délutáni órákban pillanatok alatt a döbbenet lett úrrá szinte az egész városon, amikor a jött a hír: kigyulladt, hatalmas lángokkal ég a békéscsabai István malom. Az évfordulón felidézzük a történteket, és megkérdeztük azt is, mit lehet tudni az épület jövőjéről. A 7.Tv ma esti, 19.20 órakor kezdődő adásában is ezzel foglalkozunk majd. Tartsanak velünk!
2020. május 21. 06:15 | Mikóczy Erika
Tovább olvasom
2020. május 12.
2020. április 28.
2020. április 14.

A Békés Megyei Központi Kórház felkészült a koronavírus-fertőzöttek ellátására

Az új koronavírus okozta fertőzéssel kapcsolatos megbetegedések számának növekedésére tekintettel – a miniszteri utasításoknak megfelelően – a Békés Megyei Központi Kórház felkészült a tömeges megbetegedések ellátására – írja dr. Becsei László főigazgató főorvos a Békés Megyei Központi Kórház honlapján megjelent közleményében.
2020. április 14. 10:26 | behir
Tovább olvasom
2020. április 10.

A BMKK közel 300 ágyon látja majd el a lélegeztetésre szoruló betegeket

A Nemzeti Népegészségügyi Központ a 2019-nCoV okozta fertőzéssel érintett a területi ellátási kötelezettségébe tartozó lakosainak vizsgálatára és az igazolt betegek ellátására jelölte ki a Békés Megyei Központi Kórházat. Az új koronavírus okozta fertőzéssel kapcsolatos megbetegedések számának növekedésére tekintettel a miniszteri utasításoknak megfelelően a Békés Megyei Központi Kórház a napi betegellátás mellett készül a tömeges megbetegedések időszakára is.
2020. április 10. 16:17 | behir
Tovább olvasom
2020. február 25.
2019. október 27.

Dr. Becsei László szereti a kerek, a szögletes és a lapos kolbászt is

Dr. Becsei László, a Békés Megyei Központi Kórház főigazgatója a Csabai Kolbászfesztivál szombati zsűrizésén elmondta, a kolbászt illetően olyan, mint Gombóc Artúr a Pom Pom meséiben a csokival. Vagyis szereti a kerek, a szögletes, a hosszúkás, a lapos és a már megkezdett kolbászt is. Egy a lényeg, természetes alapanyagokból készüljön.
2019. október 27. 07:48 | behir
Tovább olvasom
2019. június 28.
Régebbi cikkek Összesen 24 cikk, 1 / 2 oldal
FEL