Címke: Csiernyik István

2023. szeptember 15.

Szenvedélybetegek állították színpadra élettörténeteiket a gyulai Zeneműhelyben

"Ami a kórrajzból kimarad” címmel rendezett jótékonysági estet a szenvedélybetegek komplex ellátásával foglalkozó Életreváltó Alapítvány. A gyulai Zeneműhelyben megtartott rendezvényen a Békés Vármegyei Központi Kórház Addiktológiai rehabilitációs osztályán kezelt betegek négy színdarabon keresztül mutatták be a saját függőségeikhez vezető élethelyzeteket.
2023. szeptember 15. 10:15 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2023. július 7.

Életre ítélve – Országos döntőn szerepelnek a gyulai szenvedélybeteg színjátszók

A pszichoszociális betegek részére szervezett nemzetközi "Ki mit tud?" döntőjén vesz részt pénteken a szenvedélybetegek gyulai színjátszó csoportja. Az Életre ítélve című darabjukban saját traumáikkal kapcsolatos érzéseiket dolgozták fel és állították színpadra megrendítő előadásmódban. Az addiktológiai rehabilitációs osztályon működő pszichodráma csoport az Életreváltó Alapítvány támogatásával működik.
2023. július 7. 09:40 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2022. október 16.

Új zenei szentély nyílt Gyulán

Hivatalosan is bemutatták szombaton az elkészült Gyulai Zeneműhelyt. Az üzemeltetők az új közösségi helyen olyan "csendes" próbatermeket alakítottak ki, melyeket a környékbeli zenekarok kibérelhetnek, de a tér alkalmas lesz akár klubkoncertek megrendezésére is.
2022. október 16. 07:31 | Vincze Attila
Tovább olvasom
2020. március 5.
FEL