Címke: BSzC

2024. április 18.

Együttműködést írt alá a MÁV és a BSZC

Április 18-án, a logisztika napja alkalmából, az ipar és oktatás közti szorosabb együttműködés érdekében tartottak konferenciát a BSZC központi épületében. A nap folyamán a MÁV-Szolgáltató Központ Zrt. és a Békéscsabai SZC Kemény Gábor Technikum együttműködési megállapodást kötött, amely révén új szakágak jelennek meg az iskolákban.
2024. április 18. 18:03 | Bere Mátyás
Tovább olvasom
2023. november 23.
2023. július 5.

Közgések kilátogatásával folytatódott a BSZC olaszországi együttműködése

A Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) és az olasz Marco Polo G.E.I.E. Európai Csoport közötti szakmai együttműködés 2020-ban kezdődött. Célja a HORECA (Hotels, Restaurants, Cafés, azaz szállodák, éttermek, kávéházak) szektorhoz kapcsolódóan jó gyakorlatok, innovációk, aktuális trendek megismerése Északkelet-Olaszország vendéglátóiparhoz, élelmiszeriparhoz, turisztikához kapcsolódó helyi termelőinek, szolgáltatóinak bemutatása által.
2023. július 5. 12:53 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. június 19.
2023. június 14.

Szegyások kiállítása a Téglában – fiatal tehetségek a népi kultúráért

Szerdán délelőtt nyitották meg a “Népi kultúrával a fiatal tehetségekért, fiatal tehetségekkel a népi kultúráért!" című kiállítást a Tégla Közösségi Házban, Békéscsabán. A tárlaton a Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósuló programban résztvevő , a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium divat-, jelmez- és díszlettervező szakán tanuló diákok munkái tekinthetők meg.
2023. június 14. 14:40 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2023. január 30.

A legjobbak között a BSZC Légi és Gépipari Képzőközpontja

Még egy hónapig jelentkezhetnek azok a diákok, akik valamilyen szakképzésben szeretnének részt venni. A Békéscsabai Szakképzési Centrum Légi és Gépipari Képzőközpontjában jelenleg is zajlik az oktatás. A Kétegyházi úton található, európai vetületben is ritkaságnak tekinthető központban jártunk, ahol Mucsi Balázs, az intézmény főigazgatója adott tájékoztatást a komplexumban elsajátítható szakmákról.
2023. január 30. 17:05 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2023. január 27.
2023. január 24.
2023. január 21.

Mucsi Balázs: Nálunk az innováció az együttműködésekben rejlik

A Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) az elmúlt években számos nagy volumenű fejlesztést vitt véghez, amely nagyban emelte a képzések színvonalát. Az utóbbi időben az intézményben az együttműködések száma is megsokszorozódott.  Ezúttal a BSZC oktatóhelyeiről és a felsőoktatási intézményekkel és vállalatokkal kötött partnerségekről és azok hatásairól kérdeztük Mucsi Balázs főigazgatót.
2023. január 21. 06:12 | Vincze Attila
Tovább olvasom
2023. január 18.

BSZC: Velünk mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb képzést

A Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) a megyeszékhely több meghatározó iskolájának egyesülésével jött létre. Napjainkban az oktatási intézmény biztosítja a legszélesebb körű képzési kínálatot Békés vármegyében. Arról, hogy mit nyújt a technikum, hogy néz ki jelenleg a BSZC képzési palettája és hol tájékozódhatnak az érdeklődők, Mucsi Balázs főigazgatót kérdeztük.
2023. január 18. 06:14 | Vincze Attila
Tovább olvasom
FEL