Ismét élő zenével és jókedvű emberekkel telt meg a békéscsabai vásárcsarnok és piac szombaton délelőtt. Frankó Attila, a Szeretlek Békéscsaba Egyesület elnöke látványfőzéssel népszerűsítette a termelői piac kézműves remekeit, áruit.
Szombaton ismét ínycsiklandó finom falatokat készített Frankó Attila a csabai piacon, mégpedig az ott kapható alapanyagokat felhasználva. Az ötödik látványfőzésén fűszeres csirkemellet, brindzás haluskát, mákos gubát és sült banánt kínált a vásárlóknak.
Helyi alapanyagokból és élőzenés fűszerezéssel készült lecsó és brindzás haluska a békéscsabai piacon múlt pénteken. A kezdeményezés célja, hogy minél többen megismerkedjenek a helyi termelők áruival és a vásárcsarnok nyújtotta lehetőségekkel.
A békéscsabai vásárcsarnok és piac egy országos kezdeményezéshez csatlakozott péntek délután. Az esemény fókuszában a szőlő, mint gyümölcs és az abból készült termékek álltak.