Címke: Békés Vármegyei Központi Kórház

2023. május 4.
2023. április 25.

Életmentő inkubátor és babafészek – a Plüss Kommandó ezúttal Gyulán csapott le

Több mint 20 millió forint értékű adományt kapott a Békés Megyei Vármegyei Központi Kórház Gyermekgyógyászati osztálya. Az Plüss Kommandó – Alapítvány az Alapítványokért szervezet célja, hogy a hazai újszülött intenzív osztályokat életmentő gépekkel és a saját készítésű, biztonságot adó speciális babafészek-csomagokkal lássa el. Csiszár István színész, a Tv2 tehetségkutató versenyének nyertese is támogatta az adománygyűjtést, és a családjával látogatott el az átadó ünnepségre.
2023. április 25. 20:42 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2023. március 17.

1,4 millió forintot adományoztak a békéscsabai kórház gyermekosztálya részére

Harmadik alkalommal hívta életre az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete tavaly jótékonysági bálját, melynek bevételét a Békés Vármegyei Központi Kórház részére ajánlottak fel. Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanádi Egyházmegye püspöke és Juhász Zoltán, a civil szervezet elnöke pénteken délelőtt adták át az 1,4 millió forint adományt a dr. Réthy Pál Tagkórház Gyermekgyógyászati részlege számára.
2023. március 17. 14:07 | Papp Ádám Sándor
Tovább olvasom
2023. március 16.

Korszerűbb eszközök és komfortosabb környezet a békéscsabai gyermekosztályon

A Békés Vármegyei Központi Kórház békéscsabai gyermekgyógyászati részlegén az elmúlt másfél évben több fejlesztést hajtottak végre. A diabetológiai és endokrin profilú egységként is működő osztályt a gyors és hatékony gyógyítást elősegítő eszközökkel szerelték fel és a környezetet is igyekeznek komfortosabbá, kellemesebbé tenni.
2023. március 16. 09:11 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
2023. február 23.

Hivatástudat és elkötelezettség – az ápolók munkáját ismerték el

Február 23-án ünnepséget és tudományos ülést rendeztek a magyar ápolók napja alkalmából a Békés Vármegyei Központi Kórház Árvay termében. Az ünnepség a Kossuth Zsuzsanna emlékmű megkoszorúzásával kezdődött, majd átadták az Év Szakdolgozója kitüntetéseket. Idén Petneházi Szilvia ápolónő, és Tóth Györgyi szülésznő munkáját ismerték el a díjjal.
2023. február 23. 16:31 | Kovács Andrea
Tovább olvasom
FEL