Címke: Bajza Fitness és Kondi

2020. június 13.

Kinyitottak a strandok, nőhetnek az izmok – Hogyan legyünk nyári formában?

Sokan az utolsó pillanatban megpróbálnak nyári formába lendülni még a vakáció előtt. Három hónappal ezelőtt úgy tűnt, hogy idén mindenki lemondhat a nyaralásról és a part melletti pihenésről, de a koronavírus-járvány enyhülni kezdett, a kormány pedig oldott a korlátozásokon. A termek újranyitottak, újra kophatnak a súlytárcsák és futópadok, benépesültek a fitnesz termek.
2020. június 13. 12:13 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom
2020. május 24.

Mitől épül jobban az izom? - Online kontra hagyományos edzések a konditermekben

A koronavírus miatti rövid bezárásokat követően újra aktívan működnek a konditermek és már több szolgáltatást is igénybe lehet venni. A személyi edzők tapasztalatai szerint az online edzés is hatékony, viszont a tényleges kontroll alatt tartott edzés sokkal eredményesebb. Az edzőtermek kiegészítő szolgáltatásait, így például a masszázst is igénybe lehet már venni.
2020. május 24. 10:06 | Csiffáry Zsuzsanna
Tovább olvasom
2020. május 7.
2020. március 20.

Egyre több edzőterem zár be; a nyitva tartók fokozottan fertőtlenítenek

A koronavírus miatt országszerte egyre több edzőterem zár be határozatlan időre. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a fitnesz klubokra ugyan nem vonatkozik a kormány új rendelete, de az elővigyázatosság érdekében korábban zárnak vagy ki sem nyitnak. Az üzemeltetők folyamatos fertőtlenítést végeznek a hatóságok kérésére.
2020. március 20. 15:24 | Hidvégi Dávid
Tovább olvasom
Összesen 4 cikk, 1 / 1 oldal
FEL