Címke: Alföld

2021. június 6.

Steakbirodalom... az Alföldön?

Miközben szaporodik a nagy gasztronómiai értékű húsmarhák – például az aberdeen angusok – száma a Hortobágyon is, a hazai fogyasztó a kiskereskedelmi forgalomban gyakorlatilag nem tud ilyen állatból származó húst vásárolni. A magasabb árkategóriájú éttermekben többnyire van az étlapon minőségi húsmarhából készült fogás az étlapon, így joggal gondolhatnánk, hogy legalább a vendéglátásban megkóstolhatjuk a hazait. Azonban az asztalra nem kerül magyar marhahús.
2021. június 6. 18:25 | behir.hu
Tovább olvasom
2020. június 3.

Az Alföldön is megszűnt a tűzgyújtási tilalom

Az elmúlt napok időjárásának köszönhetően az ország teljes területén csökkent a tűzveszély, ezért az alföldi régióban is megszűnik a tűzgyújtási tilalom. Ismét az ország teljes területén engedélyezett a tűzrakás, de természetesen csakis a szabályok, előírások betartása mellett.
2020. június 3. 19:14 | behir
Tovább olvasom
2018. augusztus 10.

Továbbra is a hőség fogságában az Alföld

Pénteken délután a Dunántúlon, illetve az Északi-középhegység térségében elszórtan zápor, zivatar alakul ki, szombaton a nap első felében lehet számítani csapadékra. Az Alföldön továbbra is a szárazabb, naposabb idő a jellemző – közölte az Országos Meteorológiai…
2018. augusztus 10. 16:33 | behir
Tovább olvasom
2016. augusztus 22.
Összesen 4 cikk, 1 / 1 oldal
FEL