Bántalmazta az édesanyját

2016. július 11. 06:50 | Fekete Kata

Békés megyében július 10-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Bolti lopás miatt intézkedtek a rendőrök Gádoroson. Egy férfit állítottak elő, aki az egyik élelmiszerüzletből egy terméket vitt el fizetés nélkül. Tetten érték és jelenleg szabálysértési őrizetben van, az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Megszegte a távoltartó határozat szabályait, ezért vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség egy szabadkígyósi férfit. A 27 éves fiatalembernek a Békéscsabai Rendőrkapitányság egy nappal korábban megtiltotta, hogy felkeresse édesanyját, mert bántalmazta őt. Ennek ellenére ismét megjelent a nő házánál, ezért a távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Sarkadi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 20 éves B. László ellen lopás vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot az Orosházi Járásbíróság. A férfit a rendőrök a körözését elrendelő bíróság elé állítják.

Forrás: Police.hu

FEL