Baltával intézték el a nézeteltérést

2016. január 11. 09:12 | Fekete Kata

Két férfi keveredett szóváltásba egymással Sarkadon. Egyikük egy baltával megrongálta a másik autóját. Ezt követően az autó tulajdonosa és ismerősei, rokonai a rongáló házához mentek, hangoskodtak, betondarabokat, fadarabokat dobáltak.

Sarkadon, a Sarkadkeresztúri úton vasárnap 12 óra 30 perc körül két ismerős férfi egy korábbi sérelem miatt összeszólalkoztak. Egyikük egy baltával megrongálta a másik autóját. A kocsi tulajdonosa elment a helyszínről, majd fél órával később ismerőseivel, rokonaival megjelent a másik férfi házánál. Hangoskodtak, szidalmazták a férfit, megrongálták a házának kerítését, illetve ajtaját és betondarabokat, fadarabokat dobáltak be az udvarára. Személyi sérülés nem történt, a bűncselekményről érkezett bejelentést követően a rendőrök megfékezték és előállították a négy férfit, a három nőt és a két fiatalkorú fiút.

A Sarkadi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendőrök eddig két férfit és három nőt hallgattak ki gyanúsítottként. A büntetőeljárás során a nyomozók azt is vizsgálják, hogy a másik két férfinak és a két fiatalkorú fiúnak milyen szerepe volt a konfliktusban.

Forrás: police.hu

FEL