A szállodák kitehetik a megtelt táblát

2016. augusztus 17. 14:20 | Fekete Kata

Országszerte megtelnek a szállodák az augusztus 20-i állami ünnep hétvégéjén. Békés megyében sem nagyon lehet már szabad szobákat találni erre az időszakra. A szállás.hu portál adatai szerint az utolsó szabad nyári hétvégén elsősorban a fürdővárosokat keresik fel a vendégek, a legnépszerűbb úticélok között szerepel Siófok, Hajdúszoboszló, Eger, Hévíz és Gyula is.

Szép számmal érkeznek as vendégek a gyulai szálláshelyekre, az augusztus 20-i, utolsó nyári hétvégére a fürdőváros szállodáiban kitehetik a megtelt táblákat. Kun Bernadett, a Hunguest Hotels Hotel Erkel értékesítési vezetője elmondta, nemcsak az augusztus 20-i hétvége, hanem az egész nyár jól alakult. A szálloda július első felétől kezdve augusztus végéig szinte végig teltházzal üzemel. Sok a belföldi vendég, de Romániából is sokan jönnek, akár csak egy-egy éjszakára is. A 110 férőhelyes Elisabeth Hotel is erős nyarat zár majd.
- Büszkén mondhatom, nagyon szép foglaltsággal működik a hotel - mondta Arató Henrietta szállodaigazgató. - Június második felétől kezdve szinte minden hétvégén teltház volt.

A gyulai szálláshelyeken túl Békéscsaba szállodáiban sem találni már túl sok szabad szobát az augusztus 20-i hétvégére, ahogyan a gyopárosfürdői és a szarvasi hotelek is teltházzal üzemelnek. Sőt, az állami ünnep hétvégéjén országszerte megtelnek a szállodák vendégekkel.

FEL