Csalók élnek vissza az MNB nevével és logójával

Újabb csalási kísérletben igyekeznek csalók hitelesnek tűnni a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nevével és logójával: egy most terjedő emailes csalásban bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rábírni arra, hogy egy "MNB által támogatott" víruskezelő programot töltsenek le – közölte az MNB hétfői közleményében.
06:20

Végre hazánkban is kapható a visszaváltható cserepalackos ásványvíz

A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható.
2024. április 22. 18:12

Itthon

Egy kattintás, 36 millió forint veszteség

Értékes ügyfél megszólítással kezdődő emailt kapott egy könyvelő Békés vármegyében. Azt kérték tőle, hogy erősítse meg online banki adatait. Az lett a vége, hogy az egyik cég számlájáról, amelynek ő könyvel, eltűnt 36 millió forint.
09:15

Gazdaság

A 7.TV műsorai

Kultúra

Sport

Labdarúgás: A Békéscsaba kiütéssel nyerte az Előrék csatáját

Újabb hazai mérkőzés következett a listavezető Békéscsaba 1912 Előre számára a labdarúgó NB III dél-keleti csoportjában, ezúttal a 6. helyen álló BKV Előre látogatott a Viharsarokba. A fővárosiak két vereségből érkeztek Békéscsabára, míg a hazaiak jó formában voltak, hiszen az elmúlt négy mérkőzésüket megnyerték és ebben a naptári évben még nem is szenvedtek vereséget.
2024. április 21. 19:16
FEL