7.TV

2017. november 26.

Disznóvágás, ahogy eleink művelték

Szalmával és fatüzelésű perzselővel előkészíteni a levágott sertést – testközelből élhették át szombaton Gyomaendrődön, milyen volt valaha egy hagyományos disznóvágás. A kilencedik Disznótoros és Böllérpálinka Verseny leglátványosabb programelemét finom ételek,…
2017. november 26. 19:49 | Zsíros András
Tovább olvasom
2017. november 25.
2017. november 24.
2017. november 23.

Utazás a pásztorok és a betyárok világába

„A puszta fiai - A pásztor és betyárvilág bemutatása a tárgyi hagyatékok tükrében” címmel nyitottak kiállítást a Csabagyöngye Kulturális Központban. A tárlattal az volt a szervezők célja, hogy ráirányítsák a figyelmet azokra az értékekre, amelyek Magyarországra,…
2017. november 23. 14:03 | Szendi Rita
Tovább olvasom
FEL