Késsel próbált rabolni

2017. augusztus 16. 15:03 | behir.hu

Kocsijában támadtak meg egy fiatal férfit Békéscsabán. Támadója késsel a kezében a nyakláncát és a pénzét követelte, de a férfi ellenállt, majd elfutott. A rendőrség egy napon belül elfogta a rablás gyanúsítottját.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton augusztus 14-én, 23 óra körül megtámadtak egy kocsijában várakozó fiatal férfit - írja a police.hu. Az erős testalkatú, sötét ruhát és kapucnit viselő támadó egy késsel a kezében a férfi pénzét és aranyláncát követelte.  A fiatal védekezett, végül sikerült elfutnia és értesítenie a rendőrséget. A nyomozók a kapott információk alapján másnap, augusztus 15-én elfogták a rablás bűntett kísérlet elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Imrét. A 27 éves gyulai férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.

További programok »

Itthon

Átadták Békés vármegye első iskolai mintazárkáját

Átadták Békés vármegye első iskolai mintazárkáját a békéscsabai Szent-Györgyi Albert Technikumban, pénteken. Az intézmény a Büntetés-végrehajtási Szervezet együttműködésével azért hozta létre a gyakorlati oktatásra is alkalmas helyiséget, hogy a rendészet és közszolgálat ágazat diákjai a valós körülmények között ismerjék meg a büntetés-végrehajtási környezetet.
2024. április 19. 17:21
FEL