Új tanév, új tanszerek – elindult a tanszervásár – videóval

Négyzetrácsos, vonalas és sima – az iskolakezdéshez minden fajta füzet szükséges. A tanszereket árusító boltok már felkészültek a tanévkezdésre és széles kínálattal várják a szülőket, viszont már egyre kevesebb idő van ezek beszerzésére. 

Kezdődik a roham a tanszereket árusító üzletekben. A vakáció lassan a végéhez ér, így egyre több szülő járja a papírboltokat, hogy beszerezze a szükséges füzeteket, írószereket a tanév kezdetére. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a vásárlók nagy része követi azokat a listákat, melyeket az iskolában állítanak össze a diákoknak. A szülők állítása szerint nem szívesen térnek el ettől.

Nem mindegy, milyen füzet és íróeszköz vagy épp táska kerül a kosárba. Minden évben megvannak az aktuális kedvencek a trendnek megfelelően. Tímár Valéria a Tímárker Papír-Írószer Bolt boltvezetője elmondta, idén a Gru3, a Soy Luna a nagy kedvenc, de a cica, kutya és ló mintával díszített tolltartók, füzetek az örök kedvencek, amelyek minden évben nagy választékban elérhetőek.

Az eladók szerint az igazi roham még csak most kezdődik, ugyanis a legtöbb szülő az utolsó pillanatokra hagyja a tanszerek vásárlását.

Megosztás:

Címke: , , , , ,