Táborozni jó – tippek a vakációhoz

Pár hét múlva véget ér a 2016/2017-es tanév, június 16-án elkezdődik a vakáció. Az általános iskolás gyerekek szülei ilyenkor már javában azon törik a fejüket, hogyan oldják meg a két és fél hónapos nyári szünetet úgy, hogy gyermekük biztonságban legyen, jól érezze magát, és lehetőleg minél több élményt gyűjtsön.

Alapos tervezést és szervezést igényel a vakáció a szülők részéről. Két-három hétre szabadságra tudnak menni, jó esetben a „nagymamaszolgálat” mentsvár lehet pár napra vagy hétre, esetleg az iskola is szervez programot, de még mindig sok idő marad, amit tartalommal kell megtölteni. Békéscsabán számos nyári tábor közül lehet választani. Az ajánlatok között szerepelnek, lovas táborok, kézműves táborok, zenei és művészeti táborok, horgásztáborok, olvasótáborok, nyelvi táborok, de tánctáborba, sakktáborba, főzőtáborba, vízi vándortáborba, történelmi hagyományőrző vagy akár boldogságtáborba is jelentkezhetnek a gyerekek.

A tábori kínálat tehát bőséges, emellett a családok számára közös kikapcsolódást nyújthatnak majd a Csabai Nyár gyerekeknek szóló rendezvényei, de egy-egy közös strandolás, biciklitúra, vagy esti frizbizés is élmény, ha együtt lehetünk, együtt nevethetünk gyermekeinkkel.

A táborokról részletesen programajánlónkban, ide kattintva olvashatnak.

 

Táborszervezők figyelmébe

Programajánlónkban jelenleg a polgármesteri hivatal oktatási, közművelődési és sportosztálya által összegyűjtött táborok listája látható.

Kérjük a táborok szervezőit, hogy amennyiben nem szerepelnek itt, és szeretnék a behir.hu-n közzétenni táborukat, küldjék el az általuk szervezett táborok adatait (mikor lesz, milyen korú gyermekeket várnak, milyen programok várhatók, mennyibe kerül, hol lehet érdeklődni és jelentkezni) a marketing@bmc.media.hu címre. Ajánlatukat térítésmentesen tesszük közzé oldalunkon.

Megosztás:

Címke: , , ,