Rövid hajjal jobban érvényesül a szép arcforma

A Lívia Fodrászszalon ezúttal a rövid haj előnyeire hívja fel a figyelmet.

A hosszú hajjal sok mindet lehet csinálni, de túl macerás, egyhangú és unalmas lehet egy idő után. Amellett, hogy szép, általában eltakar, elvonja a figyelmet az arcról, a nyakról, a vállról.

Rövid hajjal jobban érvényesül a szép arcforma, megfelelő hangsúlyt kap végre a szem, a száj, a bőr.

A rövid haj az igazi, az aztán a vagány frizura! Te be mered vállalni?

Hajad nem csak úgy lóg bele a világba, hanem karaktert ad, és kifejezi egyéniséged. A rövid frizura szexi és épp annyira tud nőies is lenni, mint a hosszú. Sokkal könnyebb kezelni, semmi nem húzza végre a fejbőrt, még fésülködni sem muszáj. Persze ehhez egy nagyon jó hajvágásra és speciálisan ehhez a fazonhoz alkalmas fixáló termékre van szükség. Igy nem kell folyamatosan beszárítgatni, alakítgatni, rengeteg időt és bosszúságot is megspórolhatsz.

Egy jól megtervezett személyiséghez igazított rövid séró, nem csak nyárra, hanem hosszú hónapokra is a kedvenc csajos frizurád lehet. A közös tervezésben arra törekszünk, hogy a végeredmény előnyős, praktikus és könnyen kezelhető legyen. A színek és a fazonok tekintetében az összhang dominál, megalkotva ezzel egy teljesen hordható és szerethető hajviseletet. A színben egy csipetnyi játék elengedhetetlen, ezzel lehet izgalmassá, változatossá és mozgalmassá tenni a rövid hajat.

Idén a természetes textúra és harmonikus színek is előtérbe kerültek, bár a nyár igazi slágere a vattacukorra emlékeztető színhatás. Természetesen ez egyéniség függő. A rövid haj nagy előnye, hogy sűrűn és bátran változtatható, hisz egy két hónap alatt lenő, így ki lehet próbálni egy újat. Fontos az is, hogy az egyenes mellett, a hullámokat is a figyelem középpontjába helyezzük. Mindig nagy fejfájás a göndör hajú vendégek számára a frizuraválasztás ebben is segítséget kaphatsz a fodrászodtól.

Lívia Fodrászszalon, 5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 5/4. Telefon: 66/445-216.

Megosztás:

Címke: , ,