Kézilabda: Régi-új átlövő Békésen

Pár forduló van még az idei bajnokságból, így javában folynak a tárgyalások már a játékosokkal. Többen hosszabbítottak már szerződést Békésen, illetve a balkezes átlövő, Pánczél Zoltán is aláírta szerződését. A 2009/2010-es bajnokságban, már szerepelt békési mezben, a Békés megyei származású jobbátlövőt.

A jelenleg a Nyíregyháza csapatát erősítő játékos a klub honlapján vallott arról, hogy milyen várakozásokkal tért vissza Békésre.

– Minek köszönhető a váltás, hogy újra Békési színekben láthatunk majd játszani a következő szezontól?

– Polgár Zoltán elnök úrral már évek óta tartjuk a kapcsolatot és korrekt viszonyt ápolunk. Megkeresett ismét, hogy a következő szezonban, a békési csapatban játsszak. Nagyon kedvező ajánlatot kaptam tőle, szimpatikus és reális lehetőségeket vázolt fel nekem, illetve olyan célokat, amelyek kedvezőek mind a csapat számára, mind nekem. Nem mellesleg a családom Békés megyében él, nagyon boldog vagyok, hogy ismét a közelükben folytathatom a pályafutásomat.

– Nincsen ugyan még vége a bajnokságnak, és ennek is kilátástalan még a vége, de milyen jövőbeni célokka,l elvárásokkal igazoltál a Békéshez?

– Az egyértelműen látható, hogy az NB I/B-s bajnokság Keleti csoportja évről évre erősödik, kiegyensúlyozott lett a liga. Most, hogy már bizonyossá vált, hogy két NB I-es klub is ide kerül a keleti csoportba, még masszívabb és kiegyenlítettebb lesz a bajnokság. Úgy vélem, egy nagyon jó csapatba kerülök, ahol a fiatal és rutinos játékosok egy nagyon jó kis egyveleget alkotnak. A cél rövidtávon mindenképpen az, hogy együtt dolgozva, egy jó csapategység alakuljon ki, egy dobogós hellyel megkoronázva.

– Hogy érzed milyen lesz újra felhúzni a békési mezt?

– A 2009-2010. szezonban szerepeltem már a békési csapatban, bár rövid időt töltöttem itt, de csupa szép emléket őrzök erről az időszakról. Nagyon várom az új szezont, bevallom kicsit izgatott is vagyok. Abban biztos vagyok, hogy egy nagyon jó csapatba kerülök. Igyekszem majd minden erőmmel azon lenni, hogy sok szép sikert érjünk el a szezonban, ezzel boldog perceket szerezni a csapat szurkolóinak!

A húsvéti bajnoki szünet után ott folytatta a Békés-Drén KC NB I B-s férfi kézilabdacsapata, ahol abbahagyta. Visszatért Törökszentmiklósra, és két héttel a helyi TKE legyőzését követően ezúttal a Székács KE gárdáját 24-19 arányban múlta felül. A békési gárda ezzel fontos idegenbeli pontokat szerzett, amivel sikerült fellépni a dobogóra. Hétvégén, április 29-én újra hazai pályán szerepel a csapat a Tiszavasvári ellen 18 órától.

Megosztás:

Címke: , , ,