Két súlyos, három könnyű sérült Békés megye útjain

Medgyesegyházán, Békésen és Tótkomlóson kerékpárosok, Gyulán két személygépkocsi vezetője sérült meg közlekedési balesetben. A kerékpárosok közül ketten a gyanú szerint ittasak voltak.

 

Békés megyében 2017. június 14-én, négy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Medgyesegyházán, a Gárdonyi és az Árpád utca közötti vasúti átjáróban, 8 óra 45 perc körül egy a Medgyesegyházáról Magyarbánhegyesre tartó vonat elütött egy kerékpáros férfit. A biciklis, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett és a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre, súlyos sérülést szenvedett.

 

Békésen, a Táncsics Mihály utca és a Kossuth utca kereszteződésében, 14 óra 15 perc körül személyautó kerékpárossal ütközött, a kerékpáros súlyosan megsérült. A helyszíni légalkohol mérés és a kórházi vizsgálat eredménye szerint a férfi valószínűleg ittasan kerékpározott.

 

Gyulán, a Temesvári úton 15 óra 15 perckor összeütközött két személygépkocsi, a balesetben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült.

 

Tótkomlós külterületén, 17 óra 35 perckor egy autóbusz kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyebb sérüléseket szenvedett.

Forrás: police.hu

 

Megosztás: