Két hétig zárva lesz az Árpád-fürdő

Már csak vasárnapig használhatják az Árpád Gyógy- és Strandfürdő szolgáltatásait a vendégek. A téliesítés miatt szeptember 18-án reggelre leengedik az ötven méteres medence vizét, majd fertőtlenítik és takarítják a fürdő összes medencéjét.

Ezután felállítják az uszodasátrat, és a burkolatjavítási, illetve karbantartási munkálatokat végzik el – tájékoztatott a fürdő vezetője. Zsadon Endre hozzátette: az intézmény vízellátását szolgáló kutakban a szivattyúkat 20 méterrel mélyebbre helyezték, ezzel biztonságosabb lesz a téli működés is. A tervek szerint a fürdő szeptember 30-án nyitja meg újra a kapuit, amely a fedett épület összes szolgáltatásával és néhány téliesített kültéri medencével várja majd a látogatókat.

– Az élménymedence és a kinti gyermekmedence nem üzemel majd télen, de az ötven méteres versenyuszodánkat egy fedett sátor alatt  használhatják a vendégek. A szabadtéri termálvizes medencéinket szélfogóval vessszük körbe ebben az időszakban, hogy a széltől, illetve a hűvösebb levegőtől óvjuk a vendégeket – mondta el Zsadon Endre, az Árpád Gyógy- és Strandfürdő fürdővezetője.

 

 

Megosztás:

Címke: , , ,