Helyi ízek kavalkádja a békési piacon

Június 9-én a helyi ízeké lesz a főszerep a békési piacon. A helyi és a környékbeli őstermelők portékáiból válogathatnak a vásárolni vágyók. A város hamarosan megkezdi a piac területén a több mint 200 millió forintos beruházást, mellyel még korszerűbbé és még szerethetőbbé szeretnék varázsolni, mind a vásárlók, mind az árusok számára a piacot.

Helyi ízek kavalkádjára várj mindenkit a Békési Piacfelügyelet június 9-én. A rendezvény célja, hogy a piacra kilátogatók megismerhessék a helyi és a környékbeli őstermelők termékeit. Zöldségek, gyümölcsök, házi készítésű tejtermékek, sajtok, mézek, húsáruk, egyéb feldolgozott termékek kóstolására is lesz lehetőség a délelőtti órákban.

Békésen minden héten a város egyik legfrekventáltabb közéleti színterévé válik a helyi piac. A járási székhelyként is funkcionáló településen kiemelt népszerűségnek örvendett a helyi agora kulturált, színvonalas környezetének köszönhetően. A kiépített modern hangosítási rendszer, a korszerűsített közvilágítás és a fedett tetőtér kiváló helyszínt biztosít az eladóknak és vevőknek egyaránt.

Várhatóan jövő évben megkezdődik az a 250 millió forintos beruházás, mely során tovább korszerűsítik a békési piacot. A fedett csarnok rész növelve lesz. A jelenleg nem védett helyeken pedig 50 darab, a vásárlók számára is fedett elárusító helyeket alakítanak ki. Az árusok és vásárlók érdekében 2 darab ivókutat telepítenek és elektromos csatlakozási pontokat létesítenek.  Térburkolatot építenek ki, illetve felújítják a meglévőt.

Megosztás:

Címke: , , ,