Konzorciumi tagok

bcs

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletek

Körösök Völgye Natúrpark Egyesület

A Körösök Völgye Natúrpark Egyesület a földrajzilag is jól lehatárolható Körösök Völgye térség ökoturisztikai fejlesztésének, a környezet- és természetvédelmi programok koordinált megvalósításának érdekében jött létre 2002-ben. Jelenleg 11 önkormányzat (Békéscsaba, Békés, Gyula, Doboz, Mezőberény, Körösladány, Köröstarcsa, Bélmegyer, Tarhos, Sarkad és Kunszentmárton) és civil szervezetek alkotják az Egyesület tagságát.

Részletek
Korosok_Volgye_Naturpark logo
mersz gömb strucc 4

MERSZ Közhasznú Alapítvány

A médiatevékenység, nyilvánosság, a civil szervezetek segítése.
Könyvbemutatók, kiállítások, hangversenyek, színházi előadások, filmvetítések, közönségtalálkozók, író-olvasó találkozók, dedikálások és más kulturális programok szervezése;
Részvétel minden olyan információhordozó (lap, könyv, CD, DVD) szerkesztésében, tartalmi összeállításában, kiadásában és terjesztésében, amely a hagyományőrzést, az értékvédelmet tartja szem előtt.

Részletek

Egyensúly Alkohol Ellenes Egyesület

Az egyesület Békéscsabán lett bejegyezve, a Dél-Alföldi fejlesztési régióban, Békés megyében.
Békéscsabán jogelődei alapították meg az első magyarországi Alkohol Ellenes Klubot 1958-ban, a mai Alkoholizmus Elleni Megyei Egyesületek és Klubok Országos Szövetségének gyökerei innen eredeztethetők. Harminc év elteltével Névtelen alkoholisták csoportjaként léteztek tovább önfenntartó módon.

Részletek
ae_logo_1